20% Korting

Muziek Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen 9 dec
Sluit venster x

Jan-Willem Rozenboom - Bachs Goldberg-variaties

Jan-Willem Rozemboom is in het dagelijkse leven al negentien jaar bekend als de vaste pianist, componist en producer van zanger Guus Meeuwis. Samen met hem schreef hij vele hits, waaronder 'Toen ik je zag', 'Brabant' en 'Tranen gelachen'. Minder bekend is dat Rozenboom ook een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland is.

Zijn hele leven lang heeft Jan-Willem Rozenboom een fascinatie gehad voor de beroemde Goldberg-variaties van Johann Sebastian Bach. Naast zijn loopbaan in de popmuziek bekwaamde Rozenboom zich elf jaar lang in de Goldberg-variaties – een onderneming waaraan slechts weinig pianisten zich wagen. Want het vertolken van Bach’s meesterwerk vergt grote techniek, virtuositeit en durf. Jan-Willem Rozenboom bewijst in ruime mate over alle drie deze eigenschappen te beschikken. Maar waar komt die fascinatie vandaan, wat zíjn de Goldberg-variaties überhaupt en hoe komen we achter de geheimen van het stuk? Jan-Willem speelt ze, maar legt ook alles uit!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten van € 24,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Concertgebouw De Vereeniging
Adres: Keizer Karelplein 2D, Nijmegen
Wanneer: 9 december 2016
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Be Bach
Familie, Nijmegen

Een interactieve voorstelling waarin elk kind zich Bach waant. In Nijmegen.

Lees meer »
Holland Baroque
Muziek, Nijmegen

Holland Baroque speelt een prachtig Brits kerstprogramma in Nijmegen.

Lees meer »
Brace
Muziek, Nijmegen

In zijn eerste muzikale theatervoorstelling zingt Brace over zijn leven en de liefde. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust