20% Korting

Muziek Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 4 jan
Sluit venster x

Her Majesty - Déjà Vu

Her Majesty, een heuse Nederlandse superformatie, brengt met Déjà Vu een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten. Déjà Vu vertelt het verhaal achter de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young. De vier hadden allen in topbands gespeeld: Crosby in The Byrds, Stills & Young in Buffalo Springfield en Nash in The Hollies. Van deze bands worden de beste songs gespeeld.

Crosby, Stills en Nash zongen voor het eerst samen in het huis van Joni Mitchell. Ze ontdekten direct dat hun stemmen op een magische manier bij elkaar kleurden. In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep. Ze speelden op het fameuze festival Woodstock en maakten daarna het meesterwerk ‘Déjà Vu’, dat Her Majesty subliem in zijn geheel speelt. 

Naast een puntgaaf muzikaal eerbetoon is ‘Déjà Vu’ een programma waarin op een onderhoudende manier verteld wordt over de jaren zeventig, de achtergronden van vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 21,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 4 januari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Notenkraker
Dans, Nijmegen

Klassieke uitvoering van het Charkov Staats Ballet met Kerstmis in Nijmegen.

Lees meer »
Navarone
Muziek, Nijmegen

Prachtig akoestisch programma van deze Nederlandse rockband. In Nijmegen.

Lees meer »
Hans Liberg
Muziek, Nijmegen

Nieuwe show vol humor en met veel muziek: dé ideale muziekles. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust