20% Korting

Dans Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 9 dec
Sluit venster x

45 jaar Introdans - TUTTI

Introdans bestaat dit seizoen 45 jaar en viert dat op grootse wijze met TUTTI. U ziet maar liefst drie premières van internationaal gevierde choreografen, van serene schoonheid en verstilling naast hartstochtelijk aardse dans. 

Met veel trots presenteert Introdans als eerste Nederlandse gezelschap de wonderschone 'In Memoriam' van Sidi Larbi Cherkaoui. De wereldwijd bejubelde choreograaf laat zijn dansers in dit meditatieve en bedwelmende werk, een eerbetoon aan zijn voorouders, een denkbeeldige onderwereld verkennen. 

Totaal anders van stijl is 'Cantata', een rauw, gepassioneerd stuk waarin Mauro Bigonzetti de verschillende karakters uit een Italiaans dorp tot leven laat komen. De Griekse regisseur, choreograaf en beeldend kunstenaar Dimitris Papaioannou toont een fragment uit Nowhere, waarin een lange rij dansers een koppel omsluit en ontkleedt, en de armen van het ensemble een prachtige, continu golvende zee vormen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 19,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Pieter Henket

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 9 december 2016
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Kreutzersonate
Theater, Nijmegen

Sterk drama met Angela Schijf over passie en jaloezie in een huwelijk. In Nijmegen.

Lees meer »
Sgt Pepper's Lonely Heart Club Band
Muziek, Nijmegen

The Analogues speelt het album van The Beatles tot in perfectie. In Nijmegen.

Lees meer »
Nimweegs SoapTheater - Mariken van NUmegen
Theater, Nijmegen

Vermakelijke en actuele bewerking van het middeleeuwse verhaal. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust