20% Korting

Muziek Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 18 nov
Sluit venster x

Slagerij van Kampen - LIP/STICK

Slagerij van Kampen is een popgroep die uitsluitend op slagwerkinstrumenten speelt. Akoestische power met harmonieuze arrangementen, eigenzinnig en swingend, overdonderend en spectaculair. In ‘LIP/STICK’ laat de slagwerkgroep zijn veelzijdigheid zien in een show met een grote afwisseling aan sferen en stijlen. Van latin tot rai, van invloeden uit het Afrikaanse continent tot muziek uit New Orleans. Een reis door de woestijn, via het oerwoud naar diverse metropolen. De slagers zetten al deze elementen om in prachtige ritmes en onverwachte combinaties.

In de wervelende show 'LIP/STICK' worden de oerdrift van de drums, de energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups nog eens extra ondersteund door een spetterende blazerssectie. Een swingende combinatie van lippen en stokken (lip/stick): soms groots en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 18,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Broer van den Boom

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 18 november 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Nationele Toneel - RACE
Theater, Nijmegen

Advocatenshow over racisme en leugens in Nijmegen.

Lees meer »
NUHR - Draai het eens om
Cabaret, Nijmegen

Eén van de beste en geestigste shows van NUHR, in Nijmegen.

Lees meer »
Wim Daniëls - Associëren
Cabaret, Nijmegen

Taalanalyses, droge humor en gedachtekronkels, in Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust