20% Korting

Muziek Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 29 dec
Sluit venster x

Navarone - Navarone Classic

De Nijmeegse-Amsterdamse veelzijdige rockband Navarone komt terug naar Stadsschouwburg Nijmegen! Hun gebruikelijke soulvolle seventiesrock songs, met invloeden uit de grunge en alternatieve rock, zijn voor deze gelegenheid vertaald naar een unplugged versie. Door de songs geheel opnieuw op te bouwen en te her-arrangeren toverden ze hun zelfgeschreven arrangementen om tot dromerige liedjes, wilde tango’s, rootsy kampvuursongs en onconventionele bombast. Met klassiek geschoolde muzikanten van topniveau, zoals een harpist, een strijkkwartet, houtblazers, een pianist en een percussionist belooft het een avond vol prachtige muziek te worden.

Het succes van de vijfkoppige band is enorm gegroeid sinds de oprichting in 2008. Naast sterke optredens op Noorderslag en bij DWDD verzorgden ze een uitverkochte clubtour en speelden ze op festivals als Concert at Sea, Paaspop, Appelpop, Zwarte Cross en het Hongaarse Sziget. In januari 2017 komt hun derde studioalbum uit.

“Het zijn allen heel goede muzikanten die de geschiedenis van de rockmuziek snappen en ook meenemen in hun spel (...) De composities zijn ongelooflijk avontuurlijk, zonder dat het saai of voorspelbaar is. Voor een jonge groep is dat een enorme kwaliteit.” - Vance Powell, American record producer/engineer/mixer

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten van € 20,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Bulletray

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 29 december 2016
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Fieperdepiep Festival (2+)
Familie, Nijmegen

Vrolijke theaterbelevenis rond Fiep Westendorp (Jip en Janneke). In Nijmegen.

Lees meer »
Mariken van NUMegen
Theater, Nijmegen

Vermakelijke en actuele bewerking van het middeleeuwse verhaal. In Nijmegen.

Lees meer »
Bint
Theater, Nijmegen

Toneelversie van het beste boek van Bordewijk. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust