20% Korting

Dans Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 25 dec
Sluit venster x

Charkov Staats Ballet Theater - Notenkraker

Als we het over kersttradities hebben dan hoort de balletvoorstelling 'De Notenkraker' daar zeker bij. 'De Notenkraker' is een prachtige klassieke uitvoering van het Charkov Staats Opera en Ballet Theater om met de hele familie van te genieten. De muziek van Tsjaikovski, hij componeerde het speciaal voor dit ballet, wordt live door een orkest gespeeld en zorgt samen met de virtuoze danspartijen en het schitterende decor dat de donkere dagen in december even worden opgelicht.

Het is kerstavond bij de familie Stahlbaum en Clara krijgt als cadeau een pop, een zogenoemde notenkraker. In haar droom verandert de pop in een knappe prins die haar meeneemt op een fascinerende reis door een sprookjeswereld. Met een leger tinnen soldaatjes gaan ze de strijd aan met het Muizenleger, na de overwinning trekken ze naar het Snoepgoedrijk, kou en vorst trotserend. Hun avontuurlijke reis zorgt als altijd voor een magische avond voor jong en oud.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 25,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 15:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 25 december 2016
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Fieperdepiep Festival (2+)
Familie, Nijmegen

Vrolijke theaterbelevenis rond Fiep Westendorp (Jip en Janneke). In Nijmegen.

Lees meer »
Mariken van NUMegen
Theater, Nijmegen

Vermakelijke en actuele bewerking van het middeleeuwse verhaal. In Nijmegen.

Lees meer »
Bint
Theater, Nijmegen

Toneelversie van het beste boek van Bordewijk. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust