20% Korting

Theater Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 26 jan
Sluit venster x

Opvliegers 2 - In de sneeuw

De heerlijke vriendinnencomedy ‘De Opvliegers’ is terug! Gingen de hartsvriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas vorig seizoen nog naar Bali, dit keer is het tijd voor wintersport. Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor de TROS en haar vriendinnen mogen mee. En als je last heb van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw?

Een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk de overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben. Lydia ontkent het nog, Ellen heeft een nieuwe vriend, Sas is weer definitief single en Keet gooit het roer om. Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume zorgen opnieuw voor een heerlijke hilarische avond.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 18,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Roy Beusker

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 26 januari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Death Speaks
Muziek, Nijmegen

Vier solisten spelen en zingen Engelse liederen op Schubert. In Nijmegen.

Lees meer »
Sjors van der Panne - Theaterconcert
Muziek, Nijmegen

Sjors zingt de mooiste liedjes van zijn helden en eigen werk. In Nijmegen.

Lees meer »
Introdans - Monumentaal
Dans, Nijmegen

Een prachtige drieluik van monumentale choreografieën. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust