20% Korting

Muziek Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen 27 nov
Sluit venster x

Ebonit Saxofoonkwartet - Peace, please!

Het Ebonit Saxofoonkwartet speelt een mooi en meeslepend programma in De Vereeniging, met muziek van Ravel, Chaumon en Weinberg. Oorlog en strijd lopen als een rode draad door het programma van de vier jonge saxofonisten. Wat is het antwoord van componisten op het onzegbare van oorlog? Alles komt voorbij: waanzin, pathos, lijden en verdriet maar ook liefdevolle herinneringen aan omgekomen vrienden, zoals in Ravels ontroerende 'Le Tombeau de Couperin'.

"Het Ebonit Saxofoonkwartet is het bewijs van de stelling dat in een goed kwartet het geheel meer is dan de som der delen." aldus Arno Bornkamp, saxofonist en docent Conservatorium Amsterdam.

Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble, bestaande uit vier saxofonisten uit Polen, Nederland en Duitsland. Het kwartet heeft sinds de oprichting van het kwartet in 2011 een breed repertoire opgebouwd en trad op in een aantal prominente concertzalen in Nederland, waaronder het Concertgebouw, het Muziekgebouw aan 't IJ en De Toonzaal in Den Bosch.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 14,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 15:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Concertgebouw De Vereeniging
Adres: Keizer Karelplein 2D, Nijmegen
Wanneer: 27 november 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Holland Baroque
Muziek, Nijmegen

Holland Baroque speelt een prachtig Brits kerstprogramma in Nijmegen.

Lees meer »
De nieuwe Madonna
Muziek, Nijmegen

Akoestische jaren '80 klassiekers van Anneke van Giersbergen in Nijmegen.

Lees meer »
Kanon Pokajanen (Arvo Pärt)
Muziek, Nijmegen

Vierstemmig koor zingt a capella Arvo Pärt in Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust