20% Korting

Dans Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 30 nov
Sluit venster x

Swan Lake

Met acht dansers, een live band, dierenkoppen en messenwerpers, zet Jakop Ahlbom het wereldberoemde sprookje geheel naar zijn eigen hand. Centraal in Ahlboms versie staat de destructieve kracht van liefde. Alamo Race Track zet de oorspronkelijke muziek van Tsjaikovsky om in hun eigen, kenmerkende stijl met invloeden van indie, folk en pop. 

Ahlbom creëert in 'Swan Lake' twee contrasterende werelden: de surreële droomwereld van de zwanenvrouw, die zich afspeelt in de duisternis van het bos, en een witte formele wereld van de prins, waarin alles strikt en afgemeten is. Hij smelt de witte en de zwarte zwaan om tot één vrouw, die in een symbiotische relatie tot elkaar staan. Hun eenheid komt echter onder druk te staan door hun liefde voor de prins. Accepteert hij ze zoals ze werkelijk zijn? Kan hij met deze symbiotische vrouw leven?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 21,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 30 november 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Navarone
Muziek, Nijmegen

Prachtig akoestisch programma van deze Nederlandse rockband. In Nijmegen.

Lees meer »
AYA - Snow White & de 7 breakers (8+)
Familie, Nijmegen

Familievoorstelling Sneeuwwitje in een nieuw jasje in Nijmegen.

Lees meer »
Theater Utrecht - Westkaai
Theater, Nijmegen

Westkaai toont het Europa dat aan de vooravond van grote veranderingen staat. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust