20% Korting

Musical Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 18 jan
Sluit venster x

Watskeburt?! De Musical

Vergeet alles wat u denkt te weten over musical. Vergeet sowieso alles wat u ooit gehoord heeft over theater, want dit wordt een knettergekke theatertrip met De Jeugd van Tegenwoordig. 

Watskeburt?! De Musical is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassen. Gooi Monty Python, de Muppets, ‘South Park’ en ‘The Wizard of Oz’ in de blender en mix er de tegendraadse, grappige en supercatchy hits van De Jeugd doorheen. U weet wel, nummers als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’, waarmee deze Amsterdammers zich tien jaar geleden met een oerknal op de kaart zetten.

Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn als poppen aanwezig op het podium en gaan samen met Manon op zoek naar hun vriend Bas Bron. Het muzikale brein van de rapformatie is ontvoerd door AuSchurk en zijn listige handlangers. Maak u klaar voor een achtbaanrit door het hoofd van De Jeugd van Tegenwoordig, in hun taal, met hun muziek en met hun onnavolgbare humor.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 24,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 18 januari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Notenkraker
Dans, Nijmegen

Klassieke uitvoering van het Charkov Staats Ballet met Kerstmis in Nijmegen.

Lees meer »
Navarone
Muziek, Nijmegen

Prachtig akoestisch programma van deze Nederlandse rockband. In Nijmegen.

Lees meer »
Her Majesty - Déjà Vu
Muziek, Nijmegen

Her Majesty brengt de legendarische Crosby, Stills, Nash & Young tot leven. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust