20% Korting

Musical Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 18 jan
Sluit venster x

Watskeburt?! De Musical

Bent u klaar voor een knettergekke theatertrip met De Jeugd van Tegenwoordig? Watskeburt?! De Musical is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassen. Gooi Monty Python, de Muppets, ‘South Park’ en ‘The Wizard of Oz’ in de blender en mix er de tegendraadse, grappige en supercatchy hits van De Jeugd doorheen. Nummers als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’, waarmee deze Amsterdammers zich tien jaar geleden op de kaart zetten.

Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn als poppen aanwezig op het podium en gaan samen met Manon op zoek naar hun vriend Bas Bron. Het muzikale brein van de rapformatie is ontvoerd door AuSchurk en zijn listige handlangers. Maak u klaar voor een achtbaanrit door het hoofd van De Jeugd van Tegenwoordig, in hun taal, met hun muziek en met hun onnavolgbare humor.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 24,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 18 januari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Introdans - Monumentaal
Dans, Nijmegen

Een prachtige drieluik van monumentale choreografieën. In Nijmegen.

Lees meer »
Ne Me Quitte Pas
Dans, Nijmegen

In deze prachtige dansvoorstelling wordt de verloren liefde verbeeld. In Nijmegen.

Lees meer »
FC Rebellen
Theater, Nijmegen

Beleef de voetbalsfeer in het theater met FC de Rebellen! In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust