20% Korting

Theater Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 26 nov
Sluit venster x

Theater Utrecht - Westkaai

Thibaud Delpeut regisseert Westkaai, een beklemmende, filmische voorstelling over Europa anno nu, een continent aan de vooravond van een grote transformatie. Met lyrisch taalgebruik schetst schrijver Bernard-Marie Koltès een portret van ontworteling, de strijd om het behoud van identiteit en van de elite van de oude wereld, die de uitputting nabij is. 

In Westkaai ontmoeten ontheemde figuren elkaar in een desolate loods aan de rand van een grote wereldstad. Zoals de rijke Koch met zijn personal assistant Monique, maar ook een migrantengezin dat in het westen een nieuw bestaan probeert op te bouwen. Westkaai vertelt over mensen in tijden van verandering. Het is een roep om een nieuwe orde, een nieuwe vorm van gezamenlijkheid. Om beschaving, wellicht.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 21,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur. Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19:00 uur een inleiding.

Beeld: Jeroen Hofman

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 26 november 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Wim Daniëls - Associëren
Cabaret, Nijmegen

Taalanalyses, droge humor en gedachtekronkels, in Nijmegen.

Lees meer »
NUHR - Draai het eens om
Cabaret, Nijmegen

Eén van de beste en geestigste shows van NUHR, in Nijmegen.

Lees meer »
Kreutzersonate
Theater, Nijmegen

Sterk drama met Angela Schijf over passie en jaloezie in een huwelijk. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust