25% korting

Film The VR Cinema Amsterdam
Sluit venster x

Ga naar thevrcinema.com

Virtual Reality Cinema

Zet een avontuurlijk stap in de toekomst en beleef films alsof u er zelf middenin staat. The VR Cinema in hartje Amsterdam is de eerste en enige plek ter wereld waar bezoekers Virtual Reality films kunnen bekijken. Reken in de bioscoop niet op rijen rode stoelen en een groot wit doek. Neem plaats op een speciale draaistoel met een futuristische bril op uw neus!

In de dertig minuten die volgen is alles mogelijk. Wie de bril opzet, kan zomaar aan de andere kant van de wereld belanden. Of u wordt plots de hoofdpersoon in uw eigen thriller. Iedereen heeft zijn eigen, unieke filmervaring.

Bezoekers hebben, zodra ze in de stoel zitten, de keuze uit de beste virtual reality films die er op dit moment zijn. Die zijn door The VR Cinema gebundeld in verschillende pakketten. Zo is er voor ieder wat wils. Voor informatie over de films die nu draaien, gaat u naar https://thevrcinema.com/now-showing.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op een regulier entreebewijs van € 12,50. Gebruik in het bestelproces de couponcode ‘BankgiroVR’. Met één VIP-KAART kunt u meerdere tickets bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: The VR Cinema
Adres: Oosterdokskade 5, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 233 99 88
Website: thevrcinema.com

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust