€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 13 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Vrouwen van later

Drie grandes dames van het Nederlandse toneel spelen samen in Vrouwen van later, een gloednieuwe komedie van Thomas Verbogt. Een mooi verhaal over ouder worden, vitaliteit en wat er op latere leeftijd van het leven overblijft.

In deze voorstelling, die gebracht wordt in de lijn van eerdere succesvoorstellingen als OudeMeesters, La Paloma en Moesson, kruipt Gerrie van der Klei in de huid van Mimie van der Kwast, die alleen nog maar praat met de parkiet. Haar hele leven heeft ze zich opgeofferd aan haar man, die BN’er was. Nu hij dood is, kun je in haar leven een speld horen vallen. Zo stil.

Gelukkig heeft Mimie haar zus nog; dat geeft nog een beetje aanspraak. Dan gaat de bel. Er staat een wildvreemde vrouw voor de deur. Deze komt met een buitengewoon opmerkelijk verhaal over de overleden echtgenoot op de proppen, dat inslaat als een bom….

Thomas Verbogt, de schrijver van deze heerlijke komedie, behoort inmiddels tot de eredivisie van de Nederlandse literatuur en wordt vooral geprezen om zijn melancholieke en lichte toon en zijn filmische manier van vertellen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e-rangskaarten vanaf € 23,50. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 13 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 3344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Her Majesty
Muziek, Zaandam

‘Her Majesty’ brengt een eerbetoon aan David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young.

Lees meer »
Eeuwig vlees
Theater, Zaandam

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland.

Lees meer »
Meervoud
Theater, Zaandam

Twee muzikale soulmates brengen een mix van eigen liedjes en nummers uit het wereldrepertoire.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust