€ 2,- Korting

Theater Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis 3 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theatertweehondjes.nl

Wëreldbänd – Släpstick

De voorstelling SLÄPSTICK van de Wëreldbänd is een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones met zijn band, de Marx Brothers, de beroemde Zwiterse clown Grock en Mini & Maxi. Vanuit de denkwereld van deze door hen zo bewonderde voorgangers wordt een grote verzameling muzikale, humoristische acts vertoond, die hun oorsprong vinden in het variété. In SLÄPSTICK zullen ze bovendien hun eigen draai geven aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel en Hardy. Muzikaal vakmanschap.

Dat de vijf van oorsprong rasmuzikanten zijn, was ook al te zien in hun eerdere theaterprogramma’s (o.a. Keet, Playground), alsmede in uitstapjes met onder andere het Residentie Orkest, IDT, Cirque Stiletto en Brigitte Kaandorp. Hun voorraad instrumenten lijkt eindeloos en ze zijn meester in ontsporende komische scènes met vaak een bijzondere twist, waarbij hun vakmanschap altijd fier overeind blijft. Bij de virtuoze, muzikale slapstick van de Wëreldbänd kom je gewoonweg ogen en oren tekort.

Deze voorstelling speelt ook op vrijdag 4 november.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,- korting op kaarten vanaf € 15,-. Kaarten koopt u op vertoon van uw VIP-KAART aan de kassa.

Beeld: Hein de Kort

Praktische informatie

Locatie: Theater Twee Hondjes
Adres: Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis
Wanneer: 3 november 2016
Telefoonnummer: 0181 310 473
Website: www.theatertweehondjes.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust