25% Korting

Dierenpark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen Emmen 7 okt - 8 jan
Sluit venster x

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen kan het! Reis samen met expeditiegenoten door de jungle, de savanne en het poolgebied. U ontdekt nieuwe werelden, staat oog in oog met wilde dieren en beleeft spannende avonturen.

De trektocht door de jungle start in een overwoekerde tempelruïne waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Ontdek per boot Rimbula River, volg jungle trails en steek per vlot de rivier over langs zwemmende olifanten. De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne. In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pinguïns en pelsrobben.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: een werelds avontuur!

Van 24 december tot en met 8 januari 2017 kunt u aansluitend aan uw dagbezoek tot 21:00 uur op avondexpeditie tijdens WildNights. Na zonsondergang stapt u in de prachtige mystieke wereld van WildNights, vol onverwachte ontmoetingen met dieren en mensen, natuur en cultuur.Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u online 25% korting voor maximaal 5 personen op kaarten vanaf € 26,50. Tickets bestelt u via de link. De tickets zijn in te leveren tot en met 8 januari 2017, met uitzondering van 31 december 2016 en 1 januari 2017. Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Adres: Raadhuisplein 99, Emmen
Wanneer: 7 oktober 2016
Tot en met: 8 januari 2017
Telefoonnummer: 0591 850 855
Website: www.wildlands.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust