€ 2,50 Korting

Theater Amsterdam en Haarlem 22 dec - 7 jan
Sluit venster x

WinterParade

Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? Aan tafel op de WinterParade beleeft u het allemaal! ‘De Tafel’ is het 120 meter lange podium voor een afwisselend programma met acteurs, dansers, muzikanten en meer. Ondertussen wordt er gezorgd voor een heerlijke maaltijd. Verwacht korte acts van kunstenaars en artiesten die samen met de koks, serveersters en snoepmeisjes de tafel beklimmen en voor een onvergetelijke avond zorgen!

De Nieuwe Garde serveert een meergangendiner dat wordt afgewisseld met verrassende theateracts van onder andere CLUB GEWALT, PIPS:lab, Sabri Saad el Hamus (Theatergroep DNA), Moeremans & Sons en de virtuoze violistes Kristie en Karen Su. Ook zullen we samen opgaan in koorzang o.l.v. Yorick Heerkens en een mantra uitspreken, geschreven door Herman Finkers. Na afloop kunt u een dansje wagen op de tafel met muziek van Silent Disco.

De WinterParade vindt plaats op twee locaties:
22 t/m 30 december in de Zuiderkerk, Amsterdam
6 en 7 januari in de Grote of St. Bavokerk, Haarlem

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 45,- of kaarten voor kinderen t/m 12 jaar van € 22,50. Kaarten kunt u bestellen via de link. Gebruik de kortingscode ´BGLVIP2016´ om de korting te verrekenen. Een VIP-KAART is geldig voor max. 4 personen. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Vergeet niet uw aankoopbewijs én uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: WinterParade, Marjolijn van Dijk

In de stemming komen? Bekijk de trailer van vorig jaar!

Speel video

Praktische informatie

Locatie: Amsterdam en Haarlem
Wanneer: 22 december 2016
Tot en met: 7 januari 2017
Telefoonnummer: 033 - 465 45 55
Website: www.winterparade.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust