€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 15 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Noord Nederlands Toneel - All Inclusive

'All Inclusive' is de feestelijke afscheidsvoorstelling van het huidige artistieke team van het Noord Nederlands Toneel: Ola Mafaalani en Ko van den Bosch. Nog één keer komen zij met een multidisciplinaire voorstelling die barst van de bruisende eigenzinnigheid en visuele explosiviteit.

Het ensemblestuk 'All Inclusive' sleurt u mee in het rumoerige leven van een groep stamgasten, die elke nacht tijdens de laatste gesprekken met hun eigen gelijk en ongezouten meningen een paradijs weten te bouwen. Maar de twijfels achter dit kroegkrakeel nemen toe, wanneer hun ideale wereld de volgende ochtend weer vergeten is. Een dement universum. Net zoals het geluk dat dat de vluchteling najaagt een utopie blijkt te zijn.

De reis begint met een ongemakkelijk gevoel, komt dan op stoom met kneiterhard rechtsradicaal cabaret, caramboleert tegen de vangrail van de poëzie, om te eindigen in een beeldend vuurwerk. All Inclusive is daarmee een waardige afsluiter van een veelzijdig oeuvre.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 19,50, incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 15 november 2016
Telefoonnummer: 09003344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

María Juncal & Company - Flamenco Fantasy
Dans, Zaandam

María Juncal neemt u mee in een spetterende flamencoshow. In Zaandam.

Lees meer »
Vals (12+)
Familie, Zaandam

Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, in Zaandam.

Lees meer »
Jörgen Raymann - Zo kan het ook
Cabaret, Zaandam

Jörgen Raymann is terug met zijn hilarische show 'Zo kan het ook'. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust