€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 17 dec
Sluit venster x

Ashton Brothers - Enfants Terribles (reprise)

Een avond met de Ashton Brothers staat garant voor een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering. Hun laatste show, 'Enfants Terribles' is daar geen uitzondering op! Na de door pers en publiek bejubelde wereldpremière van 'Enfants Terribles' is de tour van de Ashton Brothers wegens succes verlengd tot juni 2017. 

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij dopen de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Bent u klaar voor een avond vol spanning en sensatie?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 24,30 incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 17 december 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Notenkraker
Dans, Zaandam

Beleef het prachtige kerstballet van het Ballet van Tatarstan in Zaandam.

Lees meer »
Pinokkio de sprookjesmusical (4+)
Familie, Zaandam

Geniet in de kerstvakantie van deze grootse sprookjesmusical van de Efteling. In Zaandam.

Lees meer »
Eva Crutzen - Spiritus
Cabaret, Zaandam

Extreem geestige show van dit veelbelovend cabarettalent. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust