€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 9 dec
Sluit venster x

Harry Piekema - Man wil trap op met lampje

Harry Piekema zingt, vertelt, bedenkt, acteert, ontroert en laat mensen lachen. Dat doet hij al jaren in vele theaterproducties en in commercials, die de laatste tien jaar zijn landelijke bekendheid zo groot maakten. In zijn nieuwe theatershow 'Man wil trap op met lampje' komen al deze aspecten samen: een eigen liedrepertoire, verrassende diepgang en een persoonlijke band met het publiek.

Harry Piekema koppelt grote vragen aan dagelijkse beslommeringen, slapstick aan muzikaliteiten en liederen aan verhalen. ‘Man wil trap op met lampje’ is het verhaal van een man die zich bekend weet maar zich onbekend voelt. Over de lachwekkende vervreemding die de roem geeft. Over het universele verlangen om verstaan te worden en de noodzaak het bestaan iets lichter te maken.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten vanaf € 22,- incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:30 uur.

Beeld: Rob Becker

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 9 december 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Myrthe van der Meer - PAAZ (try-out)
Theater, Zaandam

Een solo vol humor die de donkere kant van de psychiatrie niet schuwt. In Zaandam.

Lees meer »
Bonte Hond - Klucht (6+)
Familie, Zaandam

Grappige slapstick voor jong en oud rond het thema verliefdheid. In Zaandam.

Lees meer »
Notenkraker
Dans, Zaandam

Beleef het prachtige kerstballet van het Ballet van Tatarstan in Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust