€ 2,50 Korting

Muziek Zaantheater Zaandam 26 dec
Sluit venster x

Ben Thompson: Elvis - I'll be home for Christmas

Een oude plaat van Elvis uit de kast trekken? Kan, maar het is veel leuker om naar het Zaantheater te komen! Want daar trakteert Ben Thompson, een veelgeprezen en veelvuldig prijswinnende Elvis-imitator, u met zijn swingende liveband op de mooiste kersthits en lovesongs van Elvis Presley.

Helaas is het in 2017 alweer veertig jaar geleden dat The King Of Rock-‘n-Roll overleed. De kerstsongs van Elvis Presley behoren nog steeds de bestverkochte muziek ooit voor onder de kerstboom. Ben Thompson, een van de beste Elvis tribute-artiesten ter wereld, brengt u op Tweede Kerstdag een swingend kerst-repertoire ten gehore. Geen mierzoete liedjes, maar lekkere bluesy nummers en prachtige gospel met een vleugje rock-‘n-roll.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 28,70 incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 15:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 26 december 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Notenkraker
Dans, Zaandam

Beleef het prachtige kerstballet van het Ballet van Tatarstan in Zaandam.

Lees meer »
Eva Crutzen - Spiritus
Cabaret, Zaandam

Extreem geestige show van dit veelbelovend cabarettalent. In Zaandam.

Lees meer »
Yentl en de Boer
Cabaret, Zaandam

Muzikaal cabaretduo speelt 'De snoepwinkel is gesloten'. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust