€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 1 dec
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Indecent Proposal

Hoe ver ga je voor een miljoen? Dat is de hamvraag van Indecent Proposal, een zinderend erotisch drama over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Na de succesvolle theaterproductie ‘Fatal Attraction’ brengen de makers komend seizoen opnieuw een bioscoophit op de planken, met Matteo van der Grijn, Roos van Erkel en Chris Tates in de hoofdrollen.

Daphne en David zitten op zwart zaad. Een excentrieke miljardair biedt het pasgetrouwde stel financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De beloning: een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Is Daphne te koop? Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.

De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford en Demi Moore was een ware kaskraker en deed het nodige stof opwaaien. Want het gegeven zet u natuurlijk aan het denken: wat zou u doen in zo’n situatie?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 23,50, incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Roy Beusker

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 1 december 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Hans Klok's House of Horror
Meer beleven, Zaandam

Spectaculaire en griezelige familieshow in het Zaantheater.

Lees meer »
Hans Klok's House of Horror
Meer beleven, Zaandam

Spectaculaire en griezelige familieshow in het Zaantheater.

Lees meer »
Niet verder vertellen
Cabaret, Zaandam

Rayen Panday neemt in Niet verder vertellen geen blad meer voor de mond.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust