€ 2,50 Korting

Cabaret Zaantheater Zaandam 16 dec
Sluit venster x

Minou Bosua - Minoux

Als de helft van het duo Bloeiende Maagden maakte Minou Bosua achttien jaar lang spraakmakend theater, waarbij scherpe randen werden opgezocht en grenzen overschreden. Zoals de fans van Bloeiende maagden gewend zijn, beukt ze door tot de waarheid op tafel en het decor aan diggelen ligt.

Dit seizoen gaat ze solo en kan ze in haar uppie helemaal doen waar ze zin in heeft. Bosua haalt de binnenkant naar buiten. Wat is het dat wij achter de gevels verborgen houden? Zijn wij niet de verkeerde dingen privacy gaan noemen? Zijn wij niet gaan geloven dat onze profielfoto belangrijker is dan de staat van ons hart? Alles wat zich diep van binnen in ons afspeelt, wat ons uniek maakt, spannend, grillig, gevaarlijk, verdrietig, uitzinnig, geil,  dat houden wij netjes in de kelder verborgen.

'Minoux' is een hartverscheurend pleidooi om de gevels neer te halen en het braakliggend terrein erachter te laten zien.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten van € 20,- incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:30 uur.

Beeld: Mark Engelen

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 16 december 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

De Grote Plons! (2+)
Familie, Zaandam

Avontuurlijke familiemusical, naar de Nickolodeon serie. In Zaandam.

Lees meer »
Stef Bos - Wereldwijd
Muziek, Zaandam

Een wereldreis in verhalen en muziek door Stef Bos & band. In Zaandam.

Lees meer »
De Klucht van de Koe
Theater, Zaandam

Tijdens deze 17e eeuwse klucht waant u zich in de Gouden Eeuw. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust