€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 16 dec
Sluit venster x

Moeders en Zonen

Toneelgrootheid Anne Wil Blankers, allround entertainer Paul de Leeuw en musicalster Freek Bartels staan voor het eerst samen op de planken, in de Nederlandse versie van de Broadway-hit ‘Mothers and Sons’. 

U maakt kennis met Katherine, die op bezoek gaat bij Cal, de ex-partner van haar aan aids overleden zoon. Cal is inmiddels getrouwd met een andere man en heeft een kind. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Na jaren van zwijgen en het wegstoppen van emoties, wordt ze uitgedaagd om onder ogen te zien hoe de samenleving is veranderd. De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving. 

Dit mooie en meeslepende drama werd geschreven door Terrence McNally, beleefde in 2014 zijn première op Broadway en werd genomineerd voor twee Tony Awards. Raoul Heertje tekende voor de bewerking en vertaling van het stuk. 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 28,70 incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:15 uur.

Beeld: Mark Engelen

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 16 december 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Yentl en de Boer
Cabaret, Zaandam

Muzikaal cabaretduo speelt 'De snoepwinkel is gesloten'. In Zaandam.

Lees meer »
Myrthe van der Meer - PAAZ (try-out)
Theater, Zaandam

Een solo vol humor die de donkere kant van de psychiatrie niet schuwt. In Zaandam.

Lees meer »
Notenkraker
Dans, Zaandam

Beleef het prachtige kerstballet van het Ballet van Tatarstan in Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust