€ 2,50 Korting

Dans Zaantheater Zaandam 18 dec
Sluit venster x

Ballet van de Staatsopera van Tatarstan - Notenkraker

Hét ultieme kerstballet komt weer naar Zaandam. Beleef met de hele familie het prachtige kerstballet 'De Notenkraker' van het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan.

Het gezelschap brengt fabuleuze dansers, een toporkest, sprookjesachtige belichting, honderden kostuums en fraaie decors mee om de legendarische choreografie van Petipa en Ivanov recht te doen. Op de prachtige muziek van Tsjaikovski creëerde dit superduo een werk vol spectaculaire pas de deux, een vervaarlijke strijddans, een exotische Spaanse dans en natuurlijk de Bloemenwals.

Het verhaal
Het is kerstavond bij de familie Stahlbaum en Clara krijgt als cadeau een pop, een zogenoemde notenkraker. In haar droom verandert de pop in een knappe prins die haar meeneemt op een fascinerende reis door een sprookjeswereld. Met een leger tinnen soldaatjes gaan ze de strijd aan met het Muizenleger, na de overwinning trekken ze naar het Snoepgoedrijk, kou en vorst trotserend. Hun avontuurlijke reis zorgt als altijd voor een magische avond voor jong en oud.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 29,50 incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 15:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 18 december 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Yentl en de Boer
Cabaret, Zaandam

Muzikaal cabaretduo speelt 'De snoepwinkel is gesloten'. In Zaandam.

Lees meer »
Myrthe van der Meer - PAAZ (try-out)
Theater, Zaandam

Een solo vol humor die de donkere kant van de psychiatrie niet schuwt. In Zaandam.

Lees meer »
Eva Crutzen - Spiritus
Cabaret, Zaandam

Extreem geestige show van dit veelbelovend cabarettalent. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust