€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 12 jan
Sluit venster x

Myrthe van der Meer - PAAZ (try-out)

Het succesvolle boek 'PAAZ' van Myrthe van der Meer is een ontroerend relaas vol humorrijke observaties over de dagelijkse praktijk in een psychiatrisch ziekenhuis. De Volkskrant schreef: “Openhartig en met humor schetst Van der Meer hoe het toegaat op een gesloten afdeling.” Inge Ipenburg bewerkte het boek tot een theatervoorstelling.

Actrice en cabaretière Yora Rienstra geeft gestalte aan Emma, die wordt opgenomen op de psychiatrische afdeling (paaz) van een ziekenhuis en zeker weet: hier is een fout gemaakt. Ze heeft namelijk een leuke baan, een geweldige vriend en een goed leven, dus dat ze dood wil, kan toch geen probleem zijn?

Het is het begin van Emma’s zoektocht door de absurde wereld van de psychiatrische kliniek, met alle regels, pillen en diagnoses, vreemde patiënten, therapeuten, depressieve kerstballen en onverwachte vriendschappen. 'PAAZ' is een zoektocht naar de uitgang, maar boven alles een zoektocht naar jezelf.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten van € 19,50 incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 12 januari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

De Partizanen - Welkom in Partizanië
Cabaret, Zaandam

Show vol hilarische sketches en kurkdroge humor, in Zaandam.

Lees meer »
Nabil - Tijdmachine
Cabaret, Zaandam

Cabaretier Nabil duikt terug in de nostalgische jaren '90. In Zaandam.

Lees meer »
De Vlucht van een Granaatappel
Theater, Zaandam

Vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust