€ 2,50 Korting

Muziek Zaantheater Zaandam 25 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

Queen Forever - I want to break free

Het is alweer 25 jaar geleden dat de zanger van Queen, Freddie Mercury, overleed. In de grootse theatershow 'I want to break free' komen alle hits van Queen en Freddie solo voorbij, uitgevoerd door de tributeband Queen Forever. Een 100% live gespeelde en gezongen ode, inclusief extravagante kostuums en scènes uit de videoclips. Op een groot scherm wordt met sfeeropnamen en livebeelden het verhaal achter Freddie en zijn band verteld.

Queen Forever bestaat uit louter topmuzikanten en maakt z'n naam als één van de beste Queen tributebands meer dan waar. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..”en werd destijds tweede. Linda Kinsbergen zingt Montserrat Caballe. U zult zich verbazen over de fantastische wijze waarop de hits van de legendarische Britse rockformatie worden vertolkt.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 25,50, incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Robin Kamphuis

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 25 november 2016
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Indecent Proposal
Theater, Zaandam

Zinderend drama in Zaandam. 'Hoe ver ga je voor een miljoen?'

Lees meer »
Javier Guzman
Cabaret, Zaandam

Guzman schotelt u een gepeperde oudejaarsconference voor in het Zaantheater.

Lees meer »
Scrum - Single Malt Folk
Theater, Zaandam

Scrum speelt energieke akoestische folk in Schotse pub-setting. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust