€ 2,50 Korting

Familie Zaantheater Zaandam 3 feb
Sluit venster x

Snorro (8+)

Haal de paarden maar van stal en de degens van zolder voor een nieuwe, swingende remake van de theaterhit 'Snorro', het veelgeprezen avonturenstuk met de zwier van een lasso en de scherpte van een cactusnaald. De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe babbelzieke paard Wervelwind bestrijden opnieuw onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel, Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita.

'Snorro' is een vrolijk familiespektakel van het Ro Theater. Een hilarische mix van bekende sprookjes en verhalen, vol geweldige decorvondsten, spannende degengevechten, dartele balletklasjes, vette knipogen voor de volwassenen en de aanstekelijke Mexicaanse livemuziek van Mariachi Tierra Caliente.

"Doldwaze verkleedpartijen, liedjes op bekende hits, een sterrencast en een live mariachi-orkest: een theaterfeest voor jong en oud.”, aldus Het Parool.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf
€ 21,50, incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 3 februari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
Muziek, Zaandam

Nederlandse topbandoneonist en Argentijnse meesterpianist spelen in Zaandam.

Lees meer »
De Grote Plons! (2+)
Familie, Zaandam

Avontuurlijke familiemusical, naar de Nickolodeon serie. In Zaandam.

Lees meer »
Vrijdag vs. Sandifort
Cabaret, Zaandam

Imitatietalenten Martine Sandifort en Remko Vrijdag zijn ongenadig grappig. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust