€ 3,75 Korting

Theater Theater Zuidplein Rotterdam 8 dec
Sluit venster x

Jihad de voorstelling

“Sommige voorstellingen moeten gezien worden, dit is er zo een”, schreef Theaterkrant over 'Jihad – de voorstelling'. Drie vrienden -Ismael, Reda en Ben- voelen zich niet meer thuis in Nederland. Ze vertrekken naar het Midden-Oosten om zich aan te sluiten bij de jihadisten. Wat bezielt deze mannen? Gaandeweg ontdekken ze elkaars motieven. Want behalve van de moskee kennen ze elkaar eigenlijk amper.

'Jihad de Voorstelling' pakt op speelse en tegelijkertijd bloedserieuze wijze de onwetendheid over jihadisme aan. Grondlegger van de productie is de Belgische schrijver en regisseur Ismaël Saidi, die zelf als jongeman werd geronseld om te vechten in Afghanistan. Zijn toon en boodschap liggen dichtbij de belevingswereld van jongeren, hij schuwt de taboes niet en maakt ze bespreekbaar, middels dialogen vol grappen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 3,75 korting op kaarten van € 15,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'TZBGL'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Mark Engelen

Praktische informatie

Locatie: Theater Zuidplein
Adres: Zuidplein 60-64, Rotterdam
Wanneer: 8 december 2016
Telefoonnummer: 010 - 20 30 203
Website: www.theaterzuidplein.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Karsu - Play my strings
Muziek, Rotterdam

Indrukwekkend concert van deze talentvolle zangeres in Rotterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust