€ 4,50 korting

Muziek Theater Zuidplein Rotterdam 29 apr
Sluit venster x

Karsu - Play my strings

Deze Nederlandse muzikante met Turkse roots is niet alleen zangeres en pianiste, maar ook componiste, arrangeur en tekstschrijver. Ze heeft onder andere opgetreden op het ‘North Sea Jazz Festival’, het ‘Istanbul Jazz Festival’ en in de legendarische ‘Carnegie Hall’ in New York.


Met de voorstelling 'Play my strings' neemt Karsu u mee terug naar haar begintijd. De liedjes van de albums Live aan ‘t IJ, Confession en Colors heeft Karsu speciaal voor deze theatertour voorzien van een licht klassiek jasje, met nieuwe arrangementen voor strijkers. Daarnaast speelt ze liedjes die al net zo oud zijn als de vleugel waar ze op speelt, maar nog nooit de bühne hebben gehaald. En als kers op de taart verrast Karsu u met nieuw werk.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,50 korting op kaarten van € 18,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'TZBGL'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Hüsne Afsar

Praktische informatie

Locatie: Theater Zuidplein
Adres: Zuidplein 60-64, Rotterdam
Wanneer: 29 april 2017
Telefoonnummer: 010 - 20 30 203
Website: www.theaterzuidplein.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust