25% Korting

Meer beleven Canal Company Amsterdam 1 dec - 22 jan
Sluit venster x

Amsterdam Light Festival

Beleef het Amsterdam Light Festival al varend door de grachten. Met uw VIP-KAART krijgt u wel 25% korting op kaartjes voor de Water Colors Fast Track!

Dit jaar vindt het Amsterdam Light Festival voor de vijfde keer plaats. Tegen het prachtige decor van de Amsterdamse grachten wordt de stad van 1 december t/m 22 januari elke avond sprookjesachtig opgelicht met kleurrijke kunstwerken. Dit jubileumjaar heeft het festival het thema ‘A view on Amsterdam’. Al varend bekijkt u meer dan 20 kleurrijke werken van lichtkunstenaars uit de hele wereld die zich door dit thema lieten inspireren.

Vaar door de beroemde 17e-eeuwse grachten en zie de stad als nooit tevoren. Voor zowel de bezoeker van Amsterdam als de Amsterdammer zelf is de vaartocht langs alle kunstwerken van Amsterdam Light Festival een geweldige manier om de stad op een nieuwe manier te beleven.

Het festival wordt elk jaar populairder. Kaarten voor de Water Colors Fast Track boekt u vooraf een datum en tijd naar keuze, waardoor u niet in de rij hoeft te staan. Daarnaast krijgt u een programmaboek, waarin u alle informatie nog eens kunt nalezen.

Beleeft u straks samen met uw vrienden of familie dit sfeervolle uitje door de Amsterdamse grachten?

De rondvaartboten vertrekken elk half uur vanaf 17.00 uur vanaf Pier 6, Damrak, vlakbij het Centraal Station. Er zijn geen afvaarten op 31 december.

Als VIP-KAARThouder krijgt u 25% korting op max. 5 kaartjes voor Water Colors Fast Track van €25,- (volwassenen) of €16,- (kinderen van 4-12 jaar). Deze korting is alleen online te verkrijgen en niet aan de kassa. Bestel uw kaartje met korting via de link. Let op: nadat u via de link uw kortingscode heeft verkregen en naar het boekingsproces bent doorgestuurd, geeft u éérst onder de kalender aan dat u een kortingscode heeft. Let op! U kunt één keer kaartjes met korting bestellen. Denk eraan uw VIP-KAART mee te brengen.

Praktische informatie

Locatie: Canal Company
Adres: Damrak 13, Amsterdam
Wanneer: 1 december 2016
Tot en met: 22 januari 2017
Telefoonnummer: 020 217 0500
Website: canal.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust