Gratis

Museum Amsterdam Museum Amsterdam

Amsterdam Museum

In het Amsterdam Museum maakt u kennis met vijf eeuwen aan Amsterdamse geschiedenis. De hoofdstad is al duizend jaar oud en een waterrijke handelsstad. Een veelzijdige stad waar creativiteit, ondernemerschap, burgerschap en vrij denken centraal staan.

Van Johan Cruijff tot Rembrandt en De Wallen tot de coffeeshops. Het is de stad in een notendop. In dit museum vindt u schilderijen van Bol en Ruysdael, maar ook talloze gebruiksvoorwerpen uit het alledaagse leven.

De twintigste eeuw heeft ook een plek gekregen en toont onder meer de interactieve Witkar, de Ajaxtribune en een Jordaancafé. Het museum, sinds 1975 aan de Kalverstraat gevestigd, organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen, rondleidingen en evenementen.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa heeft u gratis toegang tot dit museum. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Amsterdam Museum
Adres: Kalverstraat 92, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 523 18 22
Website: www.amsterdammuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust