15% Korting

Theater Theater Gooiland Hilversum 15 apr
Sluit venster x

Bastiaan Ragas - Dan maar in therapie

'Dan maar in therapie' is de vierde muzikale cabaretcomedy van Bastiaan Ragas. Hij zingt zoals altijd de mooiste liedjes, maakt de botste grappen en speelt met het publiek. Zoals de Volkskrant eerder over zijn voorstellingen schreef: “Mengeling van cabaret is een vondst” én “Brute ironie en onbeschaamd”. Ontregelend herkenbaar, vrolijk, grappig, verwarrend, bizar en enorm heilzaam.

Bas gaat samen met het publiek in therapie, want daar is altijd wel een reden voor te vinden. Zangtherapie, knuffeltherapie, schreeuwtherapie, speltherapie… en natuurlijk ook de klankschalentherapie mag niet ontbreken. ‘Dan maar in therapie’ is een mix van cabaret, comedy, muziektheater en het leven zelf. Kom lachen, huilen en meezingen!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op kaarten van € 25,- excl. servicekosten. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Theater Gooiland
Adres: Emmastraat 2, Hilversum
Wanneer: 15 april 2017
Telefoonnummer: 035 744 0115
Website: www.gooilandtheater.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust