€ 4,- korting

Theater Amsterdamse Bostheater Amstelveen 8 jun - 18 jun
Sluit venster x

Boslab

Tijdens Boslab ziet u drie mooie, ontwapenende stukken van jonge, talentvolle makers midden in het Amsterdamse Bos. Boslab is het laboratorium waar jonge makers een voorstelling mogen produceren op een van de grootste podia van Amsterdam: het Amsterdamse Bostheater. Een unieke kans in een tijd waarin het voor jonge, onafhankelijke makers steeds moeilijker wordt hun eigen voorstellingen te presenteren.

Deze achtste editie ziet u de volgende voorstellingen:

Ilmer Rozendaal: Scenes vanuit 'Bewust zijn'

Bewust zijn, hoe doe je dat? Ilmer Rozendaal onderzocht hoe spreken en acteren een specifiek hier-en-nu-bewustzijn meegegeven kan worden. Aan de hand van diverse scènes richt het onderzoek zich op de werkmethode en speelstijl vanuit bewust zijn. Deze avond krijgt u een inkijk in de resultaten, toegepast op verscheidene teksten van jonge en gevestigde schrijvers.

Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club o.l.v. Hendrik Aerts: Self accusation

In 'Self-Accusation' van de Oostenrijkse toneelschrijver Peter Handke klaagt de hoofdpersoon zichzelf aan en neemt zo de beknellende moraal en zijn vrije wil onder vuur. Bestaat dat eigenlijk, vrije wil? Desillusie, spijt, schaamte en falen buitelen over elkaar heen in deze voorstelling, met explosieve dans, live muziek, video en tekst. Over verlangens die nooit worden ingelost.

Linda Bosch en Marijke Hessels: WRONGderland

Als Alex aan de andere kant van de spiegel belandt, komt hij terecht in een wereld als schaakspel, waar de rode en witte koningin over heersen. Hij gaat op ontdekkingstocht in een wereld waar de waarheid er niet toe doet. WRONGderland is een muzikale voorstelling, over macht, alternatieve feiten, waarheid en leugen, gebaseerd op Through The Looking-glass van Lewis Carroll.

Het is toegestaan om eigen consumpties mee te brengen naar de voorstelling. Het is ook mogelijk een picknickmand te kopen of te dineren in het Bosrestaurant bovenaan de tribune. Deze kunt u beide online bestellen, samen met uw kaartjes.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- Korting op de reguliere prijs van € 17,50.
Kaarten bestelt u online via de link. Per VIP-KAART kunt u twee kaarten met korting bestellen. Vergeet niet om uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Amsterdamse Bostheater
Adres: De Duizendmeterweg 7, Amstelveen
Wanneer: 8 juni 2016
Tot en met: 18 juni 2017
Telefoonnummer: 020 - 670 0250
Website: bostheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Julius Caesar
Theater, Amstelveen

Shakespeares politieke tragedie Julius Caesar in het Amsterdamse Bos.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust