€ 4,- korting

Theater Amsterdamse Bostheater Amstelveen 25 jul - 9 sep
Sluit venster x

Julius Caesar

Een Shakespeare klassieker zien midden in het Amsterdamse Bos? Dat kan deze zomer! Orkater brengt in samenwerking met Amsterdamse Bostheater en Stadsschouwburg Amsterdam Shakespeares 'Julius Caesar' op toneel.

Wanneer Julius Caesar de absolute macht in handen dreigt te krijgen wordt Brutus op de proef gesteld. Wat weegt hem zwaarder, zijn vriendschap met Caesar of het voortbestaan van de democratie? Eigenbelang of landsbelang? William Shakespeare schreef met 'Julius Caesar' een tragedie die zich afspeelt in de achterkamertjes van het Romeinse rijk, waar het politieke spel vuil wordt gespeeld. Jaloezie en sluwheid komen in het gedrang met idealen en de noodzaak om democratische waarden – tegen elke prijs – te verdedigen.

Met o.a. Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Reinout Scholten van Aschat en muziek van het blazersensemble K.O.Brass (bekend van Kyteman Orchestra).

Het is toegestaan om eigen consumpties mee te brengen naar de voorstelling. Het is ook mogelijk een picknickmand te kopen of te dineren in het Bosrestaurant bovenaan de tribune. Beide opties zijn online te reserveren, samen met uw kaartjes.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- Korting op de reguliere prijs van € 17,50, incl. service- en betaalkosten. Kaarten bestelt u online via de link. Per VIP-KAART kunt u twee kaarten met korting bestellen. Vergeet niet om uw VIP-KAART mee te nemen.

Tip! Bezoek ook de Boslab-voorstellingen, stukken van jonge makers, met VIP-KAARTkorting.

Praktische informatie

Locatie: Amsterdamse Bostheater
Adres: De Duizendmeterweg 7, Amstelveen
Wanneer: 25 juli 2016
Tot en met: 9 september 2017
Telefoonnummer: 020 - 670 0250
Website: bostheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Boslab
Theater, Amstelveen

Drie mooie, ontwapenende stukken van jonge makers in het Amsterdamse Bostheater.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust