20% korting

Muziek Fokker Terminal Den Haag 18 nov
Sluit venster x

Canto Ostinato Ligconcert in de Fokker Terminal

Wanneer krijgt u nou de kans om liggend in een immense vliegtuighangar te genieten van de befaamde Canto Ostinato? Nu dus! Het beroemde stuk van componist Simeon ten Holt wordt gespeeld op twee vleugels, een orgel én carillon, op een bijzondere locatie: de Fokker Terminal. Een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw, waar vroeger de vliegtuigen stonden opgesteld waar de studenten aan sleutelden.


Kom ook genieten van deze ruimte met prachtige akoestiek. Het concert zal verzorgd worden door Sandra en Jeroen van Veen, Aart Bergwerff en Frank Steijns, een combinatie die nog niet eerder te horen en te zien is geweest. Een unieke belevenis op deze bijzondere plek in Den Haag. 

Vergeet u niet uw eigen matrasje, matje of zitzak mee te nemen?

Met de VIP-KAART krijgt u ook korting op twee andere Canto Ostinato Ligconcerten: op 17 juni in Het Spoorwegmuseum en 23 september in Het Scheepvaartmuseum.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten van
€ 35,-. Met uw VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vul bij het bestelproces de kortingscode BGLVIPFKL in. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Fokker Terminal
Adres: Binckhorstlaan 249, Den Haag
Wanneer: 18 november 2017
Telefoonnummer: 06 52038755
Website: www.theaterkantoor.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust