25% Korting

Muziek Carré Amsterdam 31 jan - 1 feb
Sluit venster x

Ga naar carre.nl

Orkest van de Achttiende Eeuw - Fidelio

'Fidelio' is de enige opera die Beethoven schreef. Met deze opera pakt het Orkest van de Achttiende Eeuw zijn Beethoven-expertise weer op. Geniet van de prachtige muziek gespeeld door het wereldberoemde orkest, onder leiding van dirigent Jonathan Darlington.

Het verhaal
Leonore is verkleed als man, onder de naam Fidelio, gaan werken in de gevangenis waar haar man Florestan in de cel zit. Hij is gevangen genomen uit wraak door zijn politieke tegenstander Don Pizarro, de directeur van die gevangenis. Leonore weet in de gunst te komen bij de gevangenbewaarder Rocco en mede op voorspraak van diens dochter Marzelline, die verliefd is op Fidelio, mag zij Rocco naar de onderaardse kerker vergezellen. Zij voorkomt de koelbloedige moord op haar geliefde Florestan en de minister Don Fernando geeft daarop Florestan zijn vrijheid terug. De opera eindigt met een lofzang op de trouwe echtgenote.

De avond begint met een gratis toegankelijke inleiding van Sieuwert Verster en regisseur Jeroen Lopes Cardozo.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op Rang 1 en Rang 2 kaarten vanaf € 39,-. Gebruik de actiecode 'BGL VIP' om de korting te verrekenen. Zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere acies. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Carré
Adres: Amstel 115-125, Amsterdam
Wanneer: 31 januari 2017
Tot en met: 1 februari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 25 25 255
Website: carre.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust