Kans op

Muziek Het Concertgebouw Amsterdam 23 jul

Viva la Diva

Twee diva's met oneindig veel noten op hun zang: Nederlands meest veelzijdige operaster Tania Kross en de glamrocker en rasentertainer Sven Ratzke. Samen worden ze begeleid door het Metropole Orkest tijdens het concert 'Viva la Diva' in Het Concertgebouw.

Sven Ratzke en Tania Kross blinken allebei uit in uitzonderlijk veelzijdig repertoire. Hij gaat van Dietrich tot Bowie, zij van Carmen tot Curaçaose muziek. In 'Ratzke’s Rendez-Vous', eveneens in Het Concertgebouw, vond een eerste muzikale ontmoeting plaats. Die vroeg om meer, en dat krijgt u nu. En wel in een extra uitbundige uitvoering met het geweldige Metropole Orkest. 'Viva la Diva': waar een cabareteske ‘homme fatale’, een vurige mezzo met ballen en 's werelds beste poporkest elkaar ontmoeten!

In samenwerking met Het Concertgebouw verloten wij 5 x 2 kaarten voor het concert 'Viva la Diva' op zondag 23 juli om 20.00 uur in het Concertgebouw in Amsterdam. U kunt daar nu kans op maken! 

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 5 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 43,- per kaart. Bekijk hier de actievoorwaarden. De actie loopt van 15 juni t/m 29 juni 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk 6 juli 2017 bericht. We verzoeken u alleen mee te doen met deze Kans Op als u beschikbaar bent op zondagavond 23 juli.

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Viva la Diva
Waar: Het Concertgebouw, Amsterdam, Concertgebouwplein 10
Wanneer: 23 juli 2017

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Robeco Summer Nights concerten in augustus
Muziek, Amsterdam

Geniet van prachtige concerten tijdens Robeco SummerNights in het Concertgebouw.

Lees meer »
Robeco Summer Nights concerten in juli
Muziek, Amsterdam

Geniet van prachtige concerten tijdens Robeco SummerNights in het Concertgebouw.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust