25% korting

Familie CORPUS 'reis door de mens' Oegstgeest
Sluit venster x

CORPUS

Bent u benieuwd naar hoe alles in uw lichaam werkt? Kom dan naar CORPUS, dé attractie van het menselijk lichaam. Bij CORPUS reist u als het ware in een uur door de mens. In het gebouw, dat de vorm van het menselijk lichaam heeft, gaat u bij de knie naar binnen en komt aan het 'einde van reis' bij de hersenen weer naar buiten. U leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat u moet doen om het gezond te houden.


Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de werking van het menselijk brein. Nergens anders krijg u zo'n fascinerende kijk in het functioneren van de mens. Aan het einde van de reis kunt nog leuke testjes doen en uitdagende games spelen.

Kijk voor meer informatie op www.corpusexperience.nl

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART
krijgt u 25% korting op reguliere kaarten van € 18,25. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. CORPUS werkt met tijdsloten, dus reserveer op tijd via www.corpusexperience.nl/bankgiroloterij. De minimumleeftijd voor een bezoek aan CORPUS is 6 jaar. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: CORPUS 'reis door de mens'
Adres: Willem Einthovenstraat 1, Oegstgeest
Telefoonnummer: 071 - 75 10 200

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust