20% korting

Museum Beurs van Berlage Amsterdam 27 jan - 20 jun
Sluit venster x

Leonardo da Vinci tentoonstelling

Stap in de denkwereld van Leonardo da Vinci! Van 27 januari tot en met 20 juni 2017 strijkt de reizende tentoonstelling 'Leonardo da Vinci – Artist – Inventor – Genius' neer in de Beurs van Berlage in Amsterdam, waar u alles te weten komt over één van de meest vooruitstrevende personen uit de geschiedenis.


U wordt meegenomen langs de mythes en legendes rond zijn leven en ervaart hoe Da Vinci’s erfenis ook vandaag nog inspireert en uitdaagt. U ziet verschillende werken, van replica’s van de Mona Lisa tot aan prototypes van zijn uitvindingen, die in Italië zijn nagemaakt aan de hand van de ontwerptekeningen van Da Vinci zelf. U mag veel van de uitvindingen zelf bedienen, wat de tentoonstelling helemaal tot leven brengt.

Da Vinci schilderde wereldberoemde stukken als ‘Het Laatste Avondmaal’ en de ‘Mona Lisa’. Daarnaast ontwierp hij diverse uitvindingen, waaronder de eerste parachute. Nu, 500 jaar later, is zijn werk nog even populair als toen.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op de reguliere prijs van € 11,50. Kaarten zijn te koop via Ticketmaster. Kies in het bestelproces voor de BGL VIP-KAART. Per VIP-KAART kunt u maximaal 4 kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Beurs van Berlage
Adres: Damrak 243, Amsterdam
Wanneer: 27 januari 2017
Tot en met: 20 juni 2017
Website: davinci.amsterdam

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust