25% Korting

Muziek De Doelen Rotterdam 20 apr
Sluit venster x

Ga naar www.dedoelen.nl

Cristina Branco

Cristina Branco is een van de bekendste Portugese fadozangeressen. Branco zingt fado in een modern jasje. Hoewel ze niet opgroeide in de bakermat van de fado (Lissabon) maar in het rurale Ribatejo, groeide zij uit tot een van de absolute iconen van de Portugese nationale muziek. Branco was vooral gefascineerd door de poëtische songteksten die ze tegenkwam, hetgeen onder meer resulteerde in een project waarin zij de vertaalde gedichten van Slauerhoff in fado-vorm zong. In de jaren die volgden vertolkte zij fado’s in het Spaans, Frans en Engels, maar ook tango’s, Braziliaanse en Cubaanse liederen en zelfs nummers van Joni Mitchell.

Haar nieuwe album 'Menina' komt in de herfst van 2016 uit. 'Menina' - Portugees voor 'klein meisje' - presenteert nieuw werk met nummers speciaal geschreven voor Branco door bekende Portugese componisten.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 25% korting op Rang 1 kaarten van23,50. De actieprijs bedraagt € 18,-. Let op: er is een beperkt aantal kaarten, op = op! Gebruik de promotiecode 'BGL VIP' in het bestelproces. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: De Doelen
Adres: Schouwburgplein 50, Rotterdam
Wanneer: 20 april 2017
Telefoonnummer: 010 217 17 17
Website: www.dedoelen.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Concert Harry Sacksioni
Muziek, Rotterdam

Filmmuziek en eigen composities van deze gitaarvirtuoos in Rotterdam.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust