25% Korting

Muziek Nationale Opera & Ballet Amsterdam 13 jan - 26 jan
Sluit venster x

De Nationale Opera - Die Entführung aus dem Serail

Mozarts 'Die Entführung aus dem Serail' vertelt over de Spaanse edelman Belmonte die zijn verloofde Konstanze wil bevrijden uit de harem van Bassa Selim. Een stuk over mensen van vlees en bloed en de moeizame verhoudingen tussen ‘Oost’ en ‘West’. Voor de tijd waarin het is geschreven (1782) erg onconventioneel. Het thema 'vergeving' blijft onverminderd actueel.

Mozarts Duitstalige opera over een ontvoering uit een harem viel destijds in de smaak bij de Weense aristocratie. De burgers waren echter niet meteen enthousiast over het verrassende gegeven van de nobele moslim die zijn gevangenen vrijlaat in plaats van zich te wreken. Maar binnen tien jaar maakte de 'Die Entführung aus dem Serail' een triomftocht langs veertig Europese steden. De oriëntaalse ‘twist’ die Mozart in zijn muziek verwerkte, viel uiteindelijk goed in de smaak. Bent u nieuwsgierig? 'Die Entführung aus dem Serail' is nu te zien bij Nationale Opera & Ballet.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via de link. Voer de promotiecode 'bglvip' in, vul bij voorstelling 'Serail' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 13 januari 2017
Tot en met: 26 januari 2017
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust