25% Korting

Dans Nationale Opera & Ballet Amsterdam 29 mrt - 16 apr
Sluit venster x

Onegin

Laat u meeslepen door de prachtige liefdestragedie 'Onegin'. 'Onegin' behoort tot die zeldzame verhalende balletdrama's, waarin hoofd en hart evenzeer geraakt worden. Voor dansers behoren de hoofdrollen uit 'Onegin' tot de meest felbegeerde in het klassiek repertoire: elke vrouwelijke soliste wil de rol van Tatjana dansen, elke mannelijke solist die van Jevgeni Onegin.

Het ballet, naar de gelijknamige roman in verzen van Aleksandr Poesjkin uit 1833, speelt zich af in Rusland anno 1820. De aristocraat Onegin wijst de jonge, smoorverliefde Tatjana af en versiert haar zuster Olga, hoewel die al met zijn vriend Lenski is verloofd. Het leidt tot een duel tussen Onegin en Lenski dat de laatste met de dood moet bekopen. Wanneer Onegin jaren later de inmiddels getrouwde Tatjana onverwacht op een bal ontmoet, ontbrandt zijn liefde alsnog. Hij smeekt haar om vergeving, maar Tatjana wijst hem af. Hun beider levens zijn gedoemd ongelukkig te blijven.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via link. U komt terecht op de pagina van Nationale Opera & Ballet, klik hier op 'koop kaarten'. Voer de promotiecode 'bglvip' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt.

Let op: bij de hoofdingang wordt gevraagd naar uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Zonder VIP-KAART kan toegang geweigerd worden.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 29 maart 2017
Tot en met: 16 april 2017
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust