25% korting

Muziek Nationale Opera & Ballet Amsterdam 17 jun - 30 jun
Sluit venster x

Shostakovich Trilogy

'Shostakovich Trilogy' is een baanbrekend en persoonlijk eerbetoon van de befaamde choreograaf Alexei Ratmansky aan Dmitri Sjostakovitsj, een van de grootste componisten van Rusland. Het werk van beide revolutionaire kunstenaars komt samen in Shostakovich Trilogy.

In 'Shostakovich Trilogy' verkent Alexei Ratmansky de complexe relatie met zijn geboorteland. Ratmansky, die dit zijn meest persoonlijke werk noemt, geeft een sfeerschets van het leven en de carrière van zijn favoriete Russische componist, die zwaar te lijden had onder de beklemmende greep van het Sovjetregime. Ratmansky laat zich inspireren door werk van Dmitri Sjostakovitsj uit diverse perioden. Hij overdondert met een overvloed aan solo's, kleine ensembles en groepswerk. Door bepaalde frases te herhalen en door de opzet van de drie delen – in elk deel vier of vijf solisten met daarachter een gemengd corps de ballet – vormt de trilogie een eenheid.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via de link. U komt terecht op de pagina van Nationale Opera & Ballet, klik hier op 'koop kaarten'. Voer de promotiecode 'bglvip' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt.

Let op: bij de hoofdingang wordt gevraagd naar uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Zonder VIP-KAART kan toegang geweigerd worden.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 17 juni 2017
Tot en met: 30 juni 2017
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust