25% Korting

Muziek Nationale Opera & Ballet Amsterdam 18 mrt - 9 apr
Sluit venster x

Wozzeck

Met 'Wozzeck' schreef componist Alban Berg een van de meest vernieuwende opera’s van de twintigste eeuw. Dit aangrijpende werk maakt duidelijk hoe een kwetsbaar mens tot een wanhoopsdaad kan komen. 'Wozzeck' werd een instant klassieker en de zeggingskracht is nog altijd onverminderd. 

'Wozzeck' vertelt over de gelijknamige jonge soldaat, die aan het front door zijn meerderen wordt uitgebuit en mishandeld. Door de vernederingen en de verschrikkingen op het slagveld verliest hij langzaamaan zijn grip op de realiteit. Wanneer Wozzeck naar huis terugkeert en ontdekt dat zijn vriendin Marie een verhouding heeft, raakt hij in extreme verwarring met noodlottige gevolgen...

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via link. U komt terecht op de pagina van Nationale Opera & Ballet, klik hier op 'koop kaarten'. Voer de promotiecode 'bglvip' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt.

Let op: bij de hoofdingang wordt gevraagd naar uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Zonder VIP-KAART kan toegang geweigerd worden.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 18 maart 2017
Tot en met: 9 april 2017
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust