€ 2,50 Korting

Dans Stadsschouwburg Groningen Groningen 17 feb
Sluit venster x

De Nederlandse Dansdagen - Up Stage Right: Highlights 2016

Het rondreizende minifestival Up Stage Right draait om dans in al haar mooie verschijningsvormen. Deze avond in de Stadsschouwburg worden de hoogtepunten van het festival de 'Nederlandse Dansdagen' getoond. U ziet korte performances van talentvolle choreografen en singer-songwriters tijdens ‘Distinguished Dreams’ en de nieuwe multimedia voorstelling ‘Hashtag’ van de prijswinnende choreograaf Loïc Perela. En er is nog veel meer; op allerlei locaties in de Stadsschouwburg wordt dans in al haar rijkdom gepresenteerd.

De Nederlandse Dansdagen in Maastricht zijn sinds 1998 hét festival van de Nederlandse dans. Elk jaar presenteert het festival een tiental spraakmakende en opvallende voorstellingen van toonaangevende dansgezelschappen en jong choreografietalent en worden de Zwanen, de belangrijkste dansprijzen van ons land, uitgereikt.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 22,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'BGL'. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Jochem Jurgens

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Groningen
Adres: Turfsingel 86, Groningen
Wanneer: 17 februari 2017
Telefoonnummer: 050 - 368 0111
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Happiness
Theater, Groningen

Absurde, bitterzoete komedie met explosieve dans en muziek. In Groningen.

Lees meer »
Nieuw Geld
Theater, Groningen

Over de wereld van het snelle geld, met Victor Löw en Vera Mann. In Groningen.

Lees meer »
Vaders en zonen
Theater, Groningen

Over de zoektocht naar vaderlijke erkenning, met Bram van der Vlugt. In Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust