Kans op

Dans Stadsschouwburg Groningen Groningen 4 feb

Scapino Ballet - PABLO

‘PABLO’ is een enerverend spektakelstuk met dans, theater en livemuziek over het Spanje van Pablo Picasso. De Spaanse choreograaf Marcos Morau geeft de voorstelling een fantasierijke en filmische enscenering, waarin zelfs een motor en rouwstoet met wagen het toneel opkomen. Samen met de prachtige historische kostuums zorgt dit voor een indrukwekkend totaalbeeld.

Via de levensloop van Picasso wordt u meegevoerd langs de ontwikkeling van de Spaanse maatschappij tijdens burgeroorlogen, dictatuur en hervormingen. Tegelijkertijd geeft Morau een ontroerend kijkje in de temperamentvolle volksaard van zijn landgenoten en de botsing tussen traditie en vernieuwing. ‘PABLO’ wordt gedanst door het volledige Scapino-ensemble. Sinfonia Rotterdam begeleidt de dansers met onder andere de ‘Ouverture 1812’ van Tsjaikovski en Ravels beroemde, opzwepende ‘Boléro’, aangevuld met Spaanse en Franse volksliederen.

PABLO is te zien op 4 februari in de Stadsschouwburg Groningen. In samenwerking met de Stadsschouwburg Groningen verloten wij vier toegangskaarten voor de voorstelling op zaterdag 4 februari om 20:15 uur. U kunt daar nu kans op maken! 

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 2 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 32,50 per kaart. De actie loopt van 24 december 2016 tot en met 18 januari 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk 23 januari 2017 bericht.

project.general_error_messageU vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Scapino Ballet - PABLO
Waar: Stadsschouwburg Groningen, Groningen, Turfsingel 86
Wanneer: 4 februari 2017

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Nieuw Geld
Theater, Groningen

Over de wereld van het snelle geld, met Victor Löw en Vera Mann. In Groningen.

Lees meer »
Vaders en zonen
Theater, Groningen

Over de zoektocht naar vaderlijke erkenning, met Bram van der Vlugt. In Groningen.

Lees meer »
Vaders en zonen
Theater, Groningen

Over de zoektocht naar vaderlijke erkenning, met Bram van der Vlugt. In Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust