Kans op

Familie Stadsschouwburg Groningen Groningen 18 feb

Snorro (8+)

Haal de paarden maar van stal en de degens van zolder voor een nieuwe, swingende remake van de theaterhit 'Snorro', het veelgeprezen avonturenstuk met de zwier van een lasso en de scherpte van een cactusnaald. De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe babbelzieke paard Wervelwind bestrijden opnieuw onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel, Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. 

'Snorro' is een vrolijk familiespektakel van het Ro Theater. Een hilarische mix van bekende sprookjes en verhalen, vol geweldige decorvondsten, spannende degengevechten, dartele balletklasjes, vette knipogen voor de volwassenen en de aanstekelijke Mexicaanse livemuziek van Mariachi Tierra Caliente.

"Doldwaze verkleedpartijen, liedjes op bekende hits, een sterrencast en een live mariachi-orkest: een theaterfeest voor jong en oud.”, aldus Het Parool.

'Snorro' is te zien op 18 februari in de Stadsschouwburg Groningen. In samenwerking met de Stadsschouwburg Groningen verloten wij vier toegangskaarten voor de voorstelling op zaterdag 18 februari om 19:30 uur. U kunt daar nu kans op maken! 

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 2 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 22,50 per kaart. De actie loopt van 7 januari tot en met 31 januari 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk 3 februari 2017 bericht.

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Snorro (8+)
Waar: Stadsschouwburg Groningen, Groningen, Turfsingel 86
Wanneer: 18 februari 2017

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Nieuw Geld
Theater, Groningen

Over de wereld van het snelle geld, met Victor Löw en Vera Mann. In Groningen.

Lees meer »
Vaders en zonen
Theater, Groningen

Over de zoektocht naar vaderlijke erkenning, met Bram van der Vlugt. In Groningen.

Lees meer »
Vaders en zonen
Theater, Groningen

Over de zoektocht naar vaderlijke erkenning, met Bram van der Vlugt. In Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust