€ 2,50 Korting

Muziek De Spieghel Groningen 29 jan
Sluit venster x

The Cactus Blossoms

Waan u in de jaren '50 en '60 tijdens dit concert van The Cactus Blossoms! The Cactus Blossoms bestaat uit de broers Jack Torrey en Page Burkhu, geboren in Minneapolis (Minnesota). De heren laten zich op hun debuutalbum inspireren door rock-’n-roll, folk en country uit de late jaren '50 en vroege jaren '60. The Everly Brothers, Johnny Cash en Buddy Holly zijn belangrijke inspiratiebronnen geweest voor de Amerikaanse broers. Met al deze invloeden en een voorliefde voor stokoude rock-’n-roll en country passen The Cactus Blossoms in de hedendagse rootsmuziek.

Met hun debuutalbum ‘You’re Dreaming’ verschenen The Cactus Blossoms in 2016 uit het niets. Torrey en Burkhum hebben allebei van een prachtige stem, maar wanneer de stemmen van de twee samenvloeien in wonderschone harmonieën gebeurt er iets; net zoals er iets gebeurde wanneer Phil en Don Everly samen zongen. U zult het tijdens dit concert in De Spieghel zelf ervaren.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 10,-, excl. servicekosten. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: De Spieghel
Adres: Peperstraat 11, Groningen
Wanneer: 29 januari 2017
Telefoonnummer: 050 - 3680368
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Karl Blau
Muziek, Groningen

Karl Blau zingt met zijn wonderschone stem bekende country covers. In Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust