€ 5,- Korting

Muziek De Oosterpoort Groningen 20 jan
Sluit venster x

Europa Galante & Fabio Biondi - Vivaldi

In De Oosterpoort geniet u van een prachtig Vivaldiconcert, uitgevoerd door niemand minder dan Europa Galante & Fabio Biondi! Antonio Vivaldi was een van de meest gevierde violisten en componisten van zijn tijd. Met name Bach was een groot bewonderaar en bewerkte veel van Vivaldi’s concerten. Muzikaal is het altijd een feest, en al helemaal als zijn partituren op de lessenaars staan van violist Fabio Biondi en zijn energieke Europa Galante.

Al bijna een kwart eeuw staan de Italianen te boek als specialisten op het gebied van zeventiende- en achttiende-eeuwse Italiaanse barokmuziek. Niemand speelt Vivaldi dan ook zoals Biondi en zijn ensemble: virtuoos, energiek en vol mediterraans vuur. In dit concert hoort u vioolconcerten die Vivaldi op latere leeftijd componeerde, aangevuld met werken van zijn tijdgenoten Galuppi, Reinhardt en Reutter.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 5,- korting op kaarten van € 31,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: De Oosterpoort
Adres: Trompsingel 27, Groningen
Wanneer: 20 januari 2017
Telefoonnummer: 0503680368
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Zer00's Heroes
Muziek, Groningen

Dansavond op alle goede en foute hits van de jaren nul! In Groningen.

Lees meer »
Welkom in Partizanië
Cabaret, Groningen

Show vol hilarische sketches en kurkdroge humor van De Partizanen. In Groningen.

Lees meer »
Percossa - The Real Deal
Muziek, Groningen

Vier mannen, acht vuisten op tafel: een energiek theaterspektakel. In Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust