€ 5,- Korting

Muziek Theater De Willem Papendrecht 2 apr
Sluit venster x

Wibi Soerjadi - In Concert

Laat u meevoeren door het prachtige spel en de fabelachtige techniek van meesterpianist Wibi Soerjadi. Hij zal tijdens dit matineeconcert een romantisch pianorepertoire ten gehore brengen. Wibi's eigen composities passen naadloos bij de grote meesters als Liszt en Chopin.

Het is niet aan hem te zien, maar Wibi Soerjadi zit in 2016 35 jaar in het vak. Hij speelt al sinds zijn elfde, maar het is vooral hard gegaan nadat hij op 20-jarige leeftijd als jongste student aan het Conservatorium afstudeerde met het hoogste cijfer. Sindsdien speelt hij wereldwijd, wint hij overal prijzen en raakt hij een groot publiek met zijn indringende en beeldende pianospel.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 5,- korting op kaarten van € 25,-
, incl. consumptie. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort BANKGIRO. Reeds gekochte kaarten niet kunnen worden ingeruild voor kaarten met VIP-korting. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Frank Doorhof

Praktische informatie

Locatie: Theater De Willem
Adres: Van der Palmstraat 4, Papendrecht
Wanneer: 2 april 2017
Telefoonnummer: 078-641 14 21
Website: www.theaterdewillem.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust